myWiFi captive

myWiFi captive je jedinstveni hotspot sistem koji Vam omogućava efikasnu promociju brenda u ugostiteljskim objektima ili na javnim površinama. Korisnicima besplatnog WiFi-a se prilikom povezivanja na internet prikazuje Vaša reklama u trajanju koliko vi odlučite. Nakon pregleda Vaše reklame, korisnik se povezuje na internet, ili posle određenog vremena, ili klikom na dugme za internet. Ukoliko želite da zaštitite svoju WiFi mrežu moguća je i registracija korisnika unosom šifre za WiFi (kao kod običnih WiFi mreža koje najčešće možemo videti u ugostiteljskim objektima).
myWiFi captive je namenjen firmama koje žele da povećaju prisustvo svog brenda na lokacijama u kojima borave potencijalni klijenti kojima je omogućeno korišćenje besplatnog WiFi interneta. To su najčešće ugostiteljski objekti i hoteli, ali ovaj koncept idealan je i za bilo koje druge sredine gde se potencijalni klijenti zadržavaju (banke, osiguravajuća društva, lekarske i zubarske ordinacije, kladionice, wellnes centri, kozmetički saloni, autobusi, taksi vozila, javne površine, specijalni godađaji (koncerti ili sportske manifestacije)...Kome je namenjen myWiFi captive?

Zapravo myWiFi captive je moguće primeniti kao vid marketinške promocije na raznim lokacijama, gde god klijent proceni da bi korišćenje besplatnog WiFi-a imalo široku upotrebu. Pri ovome treba reći da klijent sam obezbeđuje pristup internetu (preko nekog od internet provajdera), a myWiFi captive obezbedjuje softver i hardver koji omogućava klijentu da svoju reklamu plasira efikasno i jednostavno .

Kako funkcioniše myWiFi captive?

myWiFi je hotspot sistem koji omogućava korisnicima jednostavan pristup besplatnom WiFi internetu. Kada korisnik potraži raspoložive WiFi mreže, u nazivu i tipu mreže može prepoznati Vaš brend, i da je mreža otvorena. Kada odabere Vašu WiFi mrežu na ekranu mobilnog uređaja iskoči captive prozor sa prikazom Vaše reklame.

Odabir WiFi mreže

Posetilac objekta bira mrežu na kojoj je asociran myWiFi captive hotspot sistem. Idealna mogućnost da na još jedan način reklamirate svoj brend, preko naziva mreže.

Klijent je slobodan da u svojim lokacijama sam definiše reklamu koju vidi svaki posetilac koji se poveže na myWiFi . Reklama je vidljiva svakome ko izabere myWiFi mrežu, bez obzira da li se kasnije uloguje ili ne. Ovo klijent administrira sam preko online admin panela (Dashboarda).

Moguće je definisati više parametara koji definišu trajanje i ponašanje captive prozora tokom logovanja klijenta:

1) Može se definisati posle koliko vremena će se prikazati dugme za izlaz na internet. Ovaj tajmer definiše vreme za koje klijent može samo da vidi reklamu bez mogućnosti izlaska na internet.
2) Takođe je moguće definisati da li će klijent biti preusmeren na internet posle određenog vremena automatski, ili će morati da klikne na ponuđeno dugme.
3) Može se menjati i položaj dugmeta za internet, u dnu strane ispod reklame, ili “plutajuće dugme” u sredini strane
4) Ukoliko želite, Vaša WiFi mreža može imati i šifru kao kod uobičajenih WiFi mreža na koje smo navikli.Ostale opcije

• Ograničenje brzine protoka korisnicima. Limitiranje brzine sprečava da neumerenim korišćenjem onemogućava ostale klijente da neometano koriste internet.
• Definicija prve stranice na koju se klijent preusmerava posle izlaska na internet. Ovo u idealnom slučaju može biti Vaša internet strana sa sadržajem koji posebno želite da istaknete.
• Promena boje pozadine. Možete sami izabrati boju pozadine na captive strani, koja se najbolje uklapa u dominantne boje na samoj reklami.
• Ukoliko WiFi mrežu zaštitite šifrom, tu šifru takođe možete definisati i menjati sami.
• Ukoliko imate šifru, korisnici će morati samo jednom da je unesu, i do promene šifre biće automatski registrovani pri ponovnoj poseti (s tim što će, naravno, pri svakoj poseti videti Vašu reklamu.

Kako i gde se opcije definišu

Kao korisnik myWiFi captive hotspot sistema, dobijate pristup Vašem online Admin Panelu u kome možete videti sve svoje lokacije i menjati sve opcije za svoje hotspotove. Svaka izmena koju napravite se automatski ažurira na svim hotspotovima.

Pristup online Admin Panelu moguć je u bilo kom trenutku, sa bilo kog uređaja i bilo gde da se nalazite. Potrebna vam je samo internet veza.

Najbolje rešenje?

Da ponovimo na kraju sve činjenice koje myWiFi captive izdvajaju kao izuzetno marketinško-tehnološko rešenje: - Reklamu vidi svaki korisnik koji izabere WiFi mrežu, čak iako kasnije ne pristupi internetu. - Kompatibilan sa svim vrstama mobilnih uređaja: telefonima, tabletima, laptopovima. - Reklama dominira celom površinom ekrana uređaja i automatski se pojavljuje. - Jednostavno ažuriranje reklama i ostalih parametara preko online Admin Panela automatski za sve hotspotove u određenoj grupi. Nije potrebno odlaziti na lokaciju. - Mogućnost podešavanja mnogobrojnih dodatnih parametara u cilju prilagođenja potrebama. - Najefikasniji vid reklame kroz naziv mreže i reklamu i to za minimalnu cenu. - myWiFi captive Hotspot savršeno upotpunjava vizuelni identitet i prisustvo brenda u već brendiranom prostoru.

Cenovnik

Paket 1:
8,3 €mesečno
 • Namenjen za manje objekte: veličine do 60m2

 • do 20 istovremenih konekcija
 • plaćanje na 6 meseci
  (50€)
 • + 30 eura (jednokratno) ruter
Paket 2:
6,7 €mesečno
 • Namenjen za manje objekte: veličine do 60m2

 • do 20 istovremenih konekcija
 • plaćanje na 12 meseci (80€)
 • + 30 € (jednokratno) ruter

Paket 3:
11,7 €mesečno
 • Namenjen je za veće objekte veličine veće od 60m2
 • do 60 istovremenih konekcija
 • plaćanje na 6 meseci (70€)
 • + 60 eura (jednokratno) ruter

Paket 4:
10 € mesečno
 • Namenjen je za veće objekte veličine veće od 60m2
 • do 60 istovremenih konekcija
 • plaćanje na 12 meseci (120€)
 • + 60 eura (jednokratno) ruter
Za veće objekte sa više nivoa ( spratova ), velike hotele ili velike površine se individualno prilagođava uređaj i cena usluge.

Obračun se vrši po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan fakturisanja.

Navedene cene su bez uračunatog PDV-a.

myWiFi captive je idealno rešenje za

 • - Restorane
  - Kafiće i klubove
  - Hotele i motele
  - Fitnes centre

 • - Benzinske pumpe
  - Salone lepote
  - Kozmetičke i frizerske salone
  - Sportske kladionice

 • - Tržne centre
  - Aerodrome
  i svuda gde se posetiocima nudi besplatan
  WiFi internet pristup.

Kontakt

Budite slobodni da nas kontaktirate
Rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje

Upišite rezultat: 4+3=
Greška: Proverite unos!

Telesolution d.o.o.

Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Srbija

011/ 3572993
office@mywifi.rs